Asylum Forums
Show all 7 posts from this thread on one page

Asylum Forums (http://asylumnation.com/asylum/index.php)
- WIT - Whore Institute of Technology (http://asylumnation.com/asylum/forumdisplay.php?forumid=4)
-- UBB (http://asylumnation.com/asylum/showthread.php?threadid=10736)


Posted by aminal on 12-02-2000 11:13 PM:

Post UBB

I am having some trouble getting UBB 5.47 working on my internal network. Anyone got the full version up and running (incl admin here) want to offer some help? I need the contents of the cgi-bin folder, as all of mine produce internal server errors when they are run.


Posted by bowmore on 12-02-2000 11:19 PM:

Post

I'll help you aminal. Just one small problem. I didn't understand a word you said after "getting"


good luck.



------------------------
Happiness is a moveable feast.


Posted by Paint CHiPs on 12-02-2000 11:34 PM:

Post

This will be moved to WIT in T minus....

5
.
.
4
.
.
.
3
.
.
.
2
.
.
.


Posted by aminal on 12-02-2000 11:42 PM:

Post

i wonderd how long it'd take to move it... still thanx for your input paint


Posted by memdink on 12-04-2000 12:00 AM:

Post

i browse ubb with internet explorer. i am cgi-bin.



[This message has been edited by memdink (edited 12-03-2000).]


Posted by Dingle on 12-07-2000 07:31 AM:

Post

you still need that aminal?


Posted by aminal on 12-08-2000 04:12 PM:

Post

nah... tis okay now... i was using the newest version, i tryed 5.46 and it works okay i have the custom title, and the 'upload your picture' hacks in already


All times are GMT. The time now is 08:32 AM.
Show all 7 posts from this thread on one page

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000 - 2002.
Copyright © 2014- Imaginet Inc.
[Legal Notice] | [Privacy Policy] | [Site Index]